Prima paginăActualitate

[VIDEO] Zece persoane reținute, după o bătaie între clanurile de romi, la Tîrgu Neamț

[VIDEO] Zece persoane reținute, după o bătaie între clanurile de romi, la Tîrgu Neamț

Dimensiune text

 

Zece persoane au fost reţinute de poliţiştii din cadrul IPJ Neamț, după o încăierare între două clanuri de romi, ce a avut loc, joi seara, 5 iulie, în oraşul Tîrgu Neamţ. Cei reţinuţi au vârste cuprinse între 27 şi 46 ani, sunt acuzaţi de tulburarea liniştii publice şi încăierare şi au fost introduşi în arestul IPJ Neamţ.

Conform IPJ Neamț, în seara de 5 iulie, în jurul orelor 21.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Tîrgu Neamţ au fost sesizaţi de către o persoană, despre un conflict între mai multe persoane, pe o stradă din Tîrgu Neamţ. Imediat, la faţa locului s-a deplasat un echipaj format din doi poliţişti de la ordine publică, iar ulterior a intervenit şi un echipaj al poliţiei rutiere, împreună cu poliţia locală. În vederea dispersării persoanelor angrenate în conflict, unul din primii poliţişti ajunşi la faţa locului a tras în plan vertical cinci focuri de avertisment. În continuare s-a solicitat intervenţia luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale şi a jandarmilor.

„Au fost identificate zece persoane cu vârste între 27 de ani şi 46 de ani, din localitatea Vânători Neamţ, care au fost conduse la sediul poliţei şi audiate, împotriva cărora s-a luat măsura reţinerii pentru 24 ore. Acestea au fost încarcerate în arestul IPJ Neamţ, iar astăzi urmează să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Neamţ, cu propunerea luării unei măsuri preventive. Aducem în atenţie opiniei publice că în urma acestui conflict nicio persoană nu a suferit leziuni. În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi încăierare”, precizează un comunicat al IPJ Neamț.

Joi seara, zeci de romi din două clanuri rivale s-au încăierat cu bâte şi topoare pe o stradă din oraşul Tîrgu Neamţ. Motivul de la care a pornit conflictul ar fi disputa dintre doi bărbaţi privind paternitatea unui copil. Momentele au fost surprinse de camerele de filmat ale mai multor oameni din Tîrgu Neamţ, care le-au postat pe reţelele de socializare.

 

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0