Prima paginăSocial

Zăpada i-a blocat ușa

Dimensiune text

Miercuri, 8 februarie, la ora 8.00, pompierii militari romașcani au fost alertați și au intervenit pentru degajarea zăpezii care bloca accesul în locuința Niculinei M., situată pe strada Fundătura Lăcrămioarelor, din Roman.

 

 

Copertina amplasată deasupra ușii de acces în imobil s-a prăbușit sub greutatea cantității foarte mari de zăpadă depusă în ultima perioadă. Pompierii militari au îndepărtat copertina, care avea o suprafață de cinci metri pătrați, și zăpada care bloca accesul în imobil.

Recomandăm autorităților locale, agenților economici, asociațiilor de proprietari și cetățenilor să îndepărteze zăpada de pe toate amenajările – copertine, prelate, hale, anexe, acoperișuri – care ar putea ceda sub greutatea cantității mari de zăpadă depusă în ultima vreme. Prăbușirea unor astfel de elemente de construcție poate duce la producerea unor pagube materiale sau poate pune în pericol viețile celor aflați în apropiere„, a afirmat căpitan Iulian Jugan, purtătorul de cuvînt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) al județului Neamț.

Articol mai vechi

COMENTARII

WORDPRESS: 0