HomeEducatie

Zâmbete „la cutie”

Vineri, 5 aprilie, elevii clasei a V-a A de la Colegiul Național „Roman-Vodă” vor fi oaspeții elevilor de clasa a V-a de la Liceul Tehnologic Valea Ursului. Ziua marchează debutul campaniei „Zâmbete la cutie” și, în același timp, începutul unei frumoase prietenii.

 

 

„Prima ediție a campaniei «Zâmbete la cutie» a venit firesc, la cererea copiilor și a părinților cu suflet mare. Numele campaniei noastre provine atât de la dorința noastră de a aduce zâmbetul pe fața copiilor, cât și de la modul în care sperăm să reușim acest lucru. Fiecare copil de la Valea Ursului va primi un cadou din partea copiilor de la «Roman-Vodă», într-o cutie. Alături de cadou, fiecare copil va găsi și un mesaj, transmis din inimă. Sperăm ca aceasta să fie doar prima activitate dintr-o campanie îndelungată și doar prima întâlnire dintr-o lungă relație de prietenie. Am pornit de la dorința de a răspunde nevoilor unor copii și din dorința de a-i învăța pe copiii noștri să fie mai buni cu cei din jur, să fie mai responsabili și să învețe că a avea nu înseamnă doar a avea pentru tine, ci și pentru cei din jurul tău”, a spus profesoara Otilia Cocuț, diriginta clasei a V-a A.

Gazdele de la Liceul Tehnologic Valea Ursului le-au pregătit oaspeților un spectacol de teatru, de care se vor bucura împreună.

[sam_ad id=”127″ codes=”true”]

Comentarii

WORDPRESS: 0