[VIDEO] Vulpițele Galbene, învinse în barajul pentru promovarea în Liga I

Home

[VIDEO] Vulpițele Galbene, învinse în barajul pentru promovarea în Liga I

 

 

Echipa de fotbal feminin ACS Vulpițele Galbene Roman a disputat duminică, 2 iunie, de la ora 11, pe stadionul CFR Depou din Craiova, returul barajului pentru promovarea în Liga I, împotriva formației Luceafărul Filiași. Partida a fost arbitrată de Iuliana Demetrescu (Râmnicu Vâlcea), asistată de Marian Costache (Râmnicu Vâlcea) și Mădălina Mihai (Ştefăneşti). În meciul tur, duminica trecută, pe stadionul Moldova din Roman, s-a înregistrat egalitate între cele două formații, 6 – 6 (3 – 3), după prima manșă.

Returul a început cu echipa din Roman mai hotărâtă în acțiunile spre poarta gazdelor, dar Luceafărul echilibrează partida și presează mai mult spre finalul primarei reprize, concretizat și în acțiunea care a dus la primul gol al partidei, marcat pentru gazde de Ionela Șerban, 1 – 0 în minutul 34, scor care s-a menținut și la pauză. În partea a doua a meciului, Vulpițele Galbene au încercat, fără succes, să treacă de apărarea gazdelor, care au reușit să mențină rezultatul, atacând în mai multe rânduri pe contraatac prin Șerban, autoarea marilor ocazii ale reprizei secunde, terminată cu scorul înregistrat și la pauză, 1 – 0 în favoarea echipei Luceafărul Filiași.

Astfel, ACS Vulpițele Galbene Roman ratează promovarea în Liga I, iar Luceafărul Filiași devine a treia echipă care promovează din Liga 2, alături de câștigătoarele celor două serii, Selena Constanța și Piros Security Arad.

 

 

Foto: captură Oltenia TV

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0