Prima paginăPolitica

„Votez Tăriceanu preşedinte!”

Dimensiune text

George Lazăr, secretar general coordonator pe Moldova al Partidului Liberal Reformator, avocat, fost prefect de Neamţ, argumentează de ce trebuie ales Călin Popescu Tăriceanu preşedinte. Juristul Radu Firăstrău, director preşedinte al Casei de Asigurări de Sănătate Neamţ, crede că rezultatele guvernării Tăriceanu şi proiectul de ţară lansat de candidatul Tăriceanu la prezidenţiale vor convinge românii să-l aleagă pe Tăriceanu preşedinte.

Tineri politicieni, George Lazăr şi Radu Firăstrău au ales să promoveze liberalismul autentic prin susţinerea acordată candidatului Călin Popescu Tăriceanu la alegerile prezidenţiale.

George Lazăr, secretar general coordonator pe Moldova al Partidului Liberal Reformator, avocat, fost prefect de Neamţ, argumentează de ce trebuie ales Călin Popescu Tăriceanu preşedinte: „Tăriceanu- preşedinte este intenţia de vot a celor care analizează ofertele electorale, a celor care fac o comparaţie între nivelul de trai din 2008 şi viaţa grea, insuportabilă pentru milioane de români sacrificaţi de regimul PDL care a urmat Guvernului Tăriceanu. Domnului Tăriceanu este onest, credibil, direct şi deschis când propune un proiect de ţară, spune ce trebuie şi ce se poate face, are experienţă şi rezultate care garantează că nu ne vinde iluzii, precum candidatul născut liberal peste noapte, care se ascunde în spatele câtorva cuvinte şi a unor lideri portocalii de tristă amintire pentru ţară.

tari 2 - grupAleg Tăriceanu preşedinte pentru că cel care a dovedit o dată că ştie cum să scoată ţata şi pe români din impas o mai poate face. Nu avem timp să experimentăm şi să dăm ţara pe mâna unor oameni care duc în spate povara neputinţei lor, traşi pe scena publică de alte nume şi persoane, la rândul lor compromise de măsurile care au produs românilor suferinţă, umilinţe sau chiar batjocura internaţională. Votez Tăriceanu – preşedinte pentru că ne asigură, nouă, românilor, şi României, demnitate şi respect, bunăstare şi dezvoltare”.

Juristul Radu Firăstrău, director preşedinte al Casei de Sănătate Neamţ, crede că rezultatele guvernării Tăriceanu şi proiectul de ţară lansat de candidatul Tăriceanu la prezidenţiale vor convinge românii să-l aleagă pe Tăriceanu preşedinte: „Călin Popescu Tăriceanu este un liberal autentic, fondator al Partidului Naţional Liberal, nu s-a dezis de liberalism şi a aplicat măsuri economice de dreapta care au relansat economia, încât au fost posibile măsuri sociale care au schimbat viaţa milioanelor de salariaţi şi pensionari, au dat impuls mediului de afaceri, au atras investitori şi au creat sute de mii de locuri de muncă, îndeosebi pentru tineri.

Eu, ca tânăr, apreciez seriozitatea, echilibrul, expertiza şi fermitatea candidatului Tăriceanu, deoarece a dovedit că poate face o bună echipă de specialişti, are susţinere în toate categoriile sociale – de la agricultorii cărora le-a dublat pensiile, la muncitării cărora le-a asigurat locuri de muncă, la milioanele de bugetari cărora li s-au dublat salariile, la milioanele de pensionari pentru care a creat condiţii să li se dubleze punctul de pensie, la beneficiarii sistemului de educaţie, de sănătate, pentru că Produsul Intern Brut a permis alocări de fonduri pentru dezvoltare. Asta ştie să facă domnul Tăriceanu: să asigure progres, dezvoltare, bunăstare şi respect între români, pentru români şi pentru România. Este cunoscut şi apreciat de liderii europeni, alături de care a demonstrat că liberalismul înseamnă respect pentru om şi libertăţile lui, dar şi dezvoltare unitară a ţării şi protecţie socială pentru cei defavorizaţi”. 

Crezul preşedintelui Călin Popescu Tăriceanu:

 

Preşedintele trebuie să aibă experienţă, nu să capete experienţă.

Preşedintele trebuie să aibă viziune.

Preşedintele trebuie să-i apere pe cei slabi, nu pe cei puternici.

Preşedintele trebuie să construiască, nu să demoleze.

Preşedintele trebuie să ofere siguranţă, nu doar speranţă.

Un preşedinte înţelept este cel care ia lecţii, nu dă lecţii.

Preşedintele trebuie să fie întotdeauna doar de partea cetăţenilor.

Preşedintele trebuie să fie părtinitor, el trebuie să fie întotdeauna de partea ta!

Preşedintele trebuie să respecte limba şi cultura naţională.

COMENTARII

WORDPRESS: 0