Vizită de lucru a IPS Ioachim la șantierele din Cordun și Roman

Vizită de lucru a IPS Ioachim la șantierele din Cordun și Roman

Dimensiune text

 

Miercuri, 23 octombrie, IPS Ioachim, arhiepiscopul Romanului și Bacăului, s-a aflat în vizită de lucru la șantierele a două biserici din Protopopiatul Roman. Însoțit de părintele protopop Dragoș Munteanu, IPS Ioachim s-a aflat în vizită de lucru la două dintre parohiile Protopopiatului Roman, pentru a constata stadiul lucrărilor de reabilitare a lăcașurilor de cult, desfășurate în ultima perioadă a acestui an, informează Arhiepiscopia Romanului și Bacăului.

Cu acest prilej a fost vizitat șantierul Parohiei Cordun, care însumează ample lucrări de restaurare a Bisericii „Sfântul Ierarh Nicolae”, a praznicarului aflat în latura de Nord a bisericii, precum și lucrări de reamenajare a curții interioare a acestui sfânt lăcaș. Apoi, ierarhul a vizitat șantierul Bisericii „Sfântul Gheorghe” din Roman, unde a constatat evoluția lucrărilor de restaurare a picturii interioare, precum și a lucrărilor de la exteriorul bisericii.

Cu ocazia acestei vizite pastorale, IPS Ioachim a discutat cu preoții implicați, pe care i-a felicitat pentru implicare, sfătuindu-i totodată să supravegheze bunul mers al lucrărilor, astfel încât acestea să respecte normele impuse de actuala legislație în vigoare, mai precizează reprezentanții Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.COMENTARII

WORDPRESS: 0