Vizită de lucru a IPS Ioachim în șantierele parohiilor din Protopopiatul Roman

HomeReligie

Vizită de lucru a IPS Ioachim în șantierele parohiilor din Protopopiatul Roman

 

 

Miercuri, 20 iunie, IPS Ioachim, arhiepiscopul Romanului și Bacăului, a efectuat o vizită de lucru la mai multe șantiere ale unor parohii din Protopopiatul Roman. Ierarhul, însoțit de părintele Dragoș Munteanu, protopop de Roman, a vizitat șantierele Cotu Vameș I, Cotu Vameș II, Cordun și Secuieni II.

Vizita de lucru a inclus câteva dintre șantierele care se află în diferite stadii de finalizare în parohiile din Protopopiatul Roman. Ierarhul s-a întâlnit cu responsabilii celor patru șantiere, părintele protopop prezentând stadiul fiecărei lucrări, greutățile întâmpinate, necesarul de materiale de construcție pentru fiecare fază de lucrări și, totodată, perspectivele și așteptările fiecărei comunități în parte. IPS Ioachim a constatat stadiul în care se află aceste lucrări, discutând cu preoții implicați pe care i-a felicitat și sfătuit să supravegheze bunul mers al lucrărilor, astfel încât acestea să respecte normele impuse de actuala legislație în vigoare.

„Astăzi am avut bucuria deosebită de al însoți pe Ierarhul nostru în patru dintre șantierele pe care le avem în desfășurare în Protopopiatul Roman. Aceasta este una dintre multele vizite de lucru pe care ierarhul nostru le împlinește periodic pe șantierele din protopopiatul nostru și nu numai, încercând să fie cât mai aproape de preoții care își doresc să se implice în viața socială și culturală a comunităților în care au fost trimiși să poarte de grijă vieții spirituale a credincioșilor. Sunt convins că sfaturile pe care preoții le-au primit de la IPS Ioachim le vor fi utile în bunul mers al construirii obiectivelor propuse”, a declarat părintele protopop Dragoș Munteanu.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0