Prima paginăActualitate

Vînzătorii de „vise” au fost ridicați de mascați

Dimensiune text

Oamenii legii au făcut 17 percheziții la magazinele în care se vindeau substanțe cu efecte psihoactive. Razia procurilor D.I.I.C.O.T s-a făcut în Roman, Piatra Neamț, Bacău, Onești și București. Mascații au ridicat 30 de persoane, printre care și administatori de firme.

 

În cursul zilei de marți, oamenii legii au efectuat o razie de amploare în mai multe orașe din țară, vizați fiind comercianții de substanțe cu efect psihoactiv. Cele 17 percheziții, care au vizat și orașul Roman, au vizat anihilarea unui grup de 28 de persoane care se ocupă cu vînzarea produselor etnobotanice.

 

Razie printre traficanți

 

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism(D.I.I.C.O.T) – Serviciul Teritorial Bacău  efectuează 17 percheziții la magazine aparținînd unor societăți comerciale din municipiile București, Bacău, Piatra Neamț, Roman și Onești, specializate în comercializarea substanțelor și produselor cu efecte psihoactive, precum și la imobile aparținînd administratorilor acestor societăți comerciale.
Acțiunea vizează destructurarea a două grupuri infracționale organizate, constituite din 28 de persoane, specializate în comercializarea prin intermediul societăților comerciale de profil, de produse din categoria substanțelor denumite generic etnobotanice.
La sediul  D.I.I.C.O.T. vor fi conduse în vederea audierii 30 de persoane, urmînd ca, după finalizarea audierilor, să fie dispuse măsurile legale.

În cauză se efectuează  cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și efectuare de operațiuni  cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • sam 9 ani

    dupa care vin judecatorii si le dau „liber”pentru ca derbedeii astia, care distrug vieti,cica nu sunt pericol public.