HomeRoman

Vineri se întrerupe gazul pe șapte străzi din Roman

Vineri, 20 iulie, începînd cu ora 09.00, E.ON Gaz Distribuție este nevoită să întrerupă distribuția gazelor naturale pe șapte străzi din munipiul Roman, pentru a permite efectuarea unor lucrări la sistemul de distribuție a gazelor naturale din municipiu.

 

Cele șapte străzi afectate de această întrerupere sînt: B-dul Republicii, Scuar Republicii, Dobrogeanu Gherea, Cezar Petrescu, Mihai Eminescu, Primăverii și Ion Creangă.

Reluarea serviciului de distribuție a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil în jurul orei 14.00. Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile deschise, iar după reluarea distribuției gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sînt rugați să anunțe imediat dispeceratul de urgență al E.ON Gaz Distribuție la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele rețele de telefonie fixă și mobilă), sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din rețeaua Romtelecom și cu tariful operatorului din toate celelalte rețele de telefonie).

Articol mai vechi

Comentarii

WORDPRESS: 1