HomeRoman

Vindeau falsuri în bîlci

În ultima zi de bîlci, polițiștii din cadrul Biroului de Investigare a Fraudelor Roman i-au verificat pe comercianți cu privire la produsele pe care bîlcenii le aveau expuse spre vînzare.

 

În urma acțiunii, trei persoane s-au ales cu dosar penal pentru că vindeau îmbrăcăminte și încălțăminte care aveau aplicate denumirea și însemnele grafice ale unor branduri internaționale precum Adidas, Puma sau Nike, dar care nu prezentau caracteristicile unor produse originale.
În total, polițiștii au verificat 315 articole, dintre care 169 de perechi de încălțăminte și 146 de articole de îmbrăcăminte.
Florin D., în vîrstă de 35 ani, Ioan P., de 35 ani, ambii din orașul Tîrgu Frumos, județul Iași, și Petru H., în vîrstă de 26 de ani, din Roman, vor răspunde penal pentru că au încălcat legea privind mărcile și indicațiile geografice și legea privind combaterea concurenței neloiale.

Polițiștii romașcanii au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtînd o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • ionut 10 ani ago

    baiii da hotii din balci cine ia verificat ??? au furat de au rupt si politia sa facut ca nui vede !!!! un articol ceva ?? nimic rusine politiei Roman !!