Prima paginăActualitate

[VIDEO] Traficant de droguri din Neamţ prins în flagrant la Braşov

Dimensiune text

* împreună cu alte două persoane, el vindea cannabis * poliţiştii au confiscat 2.970 de euro şi 5.000 de lei, bani proveniți din vînzarea drogurilor *
Un tînăr din judeţul Neamţ a fost prins în flagrant în Braşov, în timp ce vindea droguri de risc. El era însoţit de alte două persoane, care aveau şi ele droguri asupra lor.

 

 

Oamenii legii au percheziţionat locuinţa unuia dintre traficanţi, de unde au ridicat o importantă sumă de bani proveniţi din vînzarea drogurilor.

 

Bandă de traficanţi de droguri anihilată

La data de 4 octombrie, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Braşov şi procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Braşov au realizat prinderea în flagrant a lui B.A.I., de 24 de ani, din Piatra Neamţ, în timp ce vindea aproximativ 10 grame de rezină de cannabis. Asupra persoanelor care l-au însoţit, respectiv A.I., de 25 de ani, din Moineşti, judeţul Bacău, şi B.D., de 28 de ani, din Braşov, au mai fost găsite aproximativ zece grame de rezină de cannabis.

La aceeaşi dată, s-a efectuat o percheziţie la domiciliul lui C.O., de 30 de ani, din Braşov, considerat principalul furnizor de droguri. În urma percheziţiei au fost identificate şi ridicate obiecte folosite de suspecţi la consumul de droguri, aproximativ 1.200 grame de rezină de cannabis şi 40 grame de cannabis. De asemenea, au fost ridicate şi sumele de 2.790 de euro şi 5.000 de lei, bani proveniţi din vînzarea de droguri. În timpul efectuării percheziţiei, a mai fost identificat B.L., de 24 de ani, din Braşov, iar în urma controlului asupra autoturismului acestuia au fost găsite alte 11 grame de cannabis. Faţă de B.A.I., A.I., C.O. şi B.D. s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, pentru săvîrşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc. Suspecţii urmează au fost prezentaţi instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0