Prima paginăSport

[VIDEO] Medalie de bronz pentru Laura Oprea la Europene. O vom susţine pe canotoarea din Nisiporeşti la Jocurile Olimpice de la Rio

[VIDEO] Medalie de bronz pentru Laura Oprea la Europene. O vom susţine pe canotoarea din Nisiporeşti la Jocurile Olimpice de la Rio

Dimensiune text

 

canotaj laura oprea 01În acest weekend, 6 – 8 mai, la Brandenburg, în Germania, s-au desfăşurat Campionatele Europene de canotaj. În cadrul acestei competiţii, duminică, echipajul feminin de dublu rame fără cârmaci al României, alcătuit din Mădălina Bereş şi Laura Oprea, a cucerit medaliile de bronz.

Româncele au fost cronometrate cu timpul de 7 minute, 47 de secunde, 180 de miimi, fiind devansate de britanicele Helen Glover şi Heather Stanning, 7:35:930 şi de germancele Kerstin Hartmann/Kathrin Marchand, 7:43:810. Puteţi urmări cursa din finala de duminică accesând acest link.

Echipajul feminin de dublu rame fără cârmaci este calificat la Jocurile Olimpice de la Rio, alături de cele de dublu rame fără cârmaci masculin şi patru rame fără cârmaci masculin. Campionatele Europene constituie un ultim test pentru echipajele feminine de dublu vâsle categorie uşoară şi opt rame cu cârmaci înaintea regatei preolimpice de la Lucerna.

Laura Oprea, originară din Nisiporeşti, are 22 de ani şi a început canotajul din clasa a şasea, atunci când o echipă de antrenori din Constanţa, plecată prin ţară pentru a descoperi noi talente pentru acest sport, a oprit şi Liceul din Nisiporeşti. Puteţi citi povestea Laurei Oprea în Ziarul de Roman, accesând acest link.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0