Prima paginăPolitica

Vicepremierul Dragnea mediază armonia în Neamț

Dimensiune text

Vicepremierul Liviu Dragnea va discuta despre situația tensionată dintre Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ, şi Culiţă Tărâţă, preşedintele CJ Neamţ şi preşedintele UNPR Neamţ.

Discuţiile pentru împăcarea membrilor USL din Neamţ vor avea loc în două zile. Vicepremierul Liviu Dragnea i-a chemat la discuţii pe protagoniştii situaţiei din cadrul USL Neamţ: Culiţă Tărâţă, preşedintele CJ Neamţ şi preşedintele UNPR Neamţ, şi Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ. Scopul discuţiilor care se vor desfăşura la Bucureşti este funcţionarea USL în Neamț.

„Suntem convocaţi, marţi, la Bucureşti, de domnul vicepremier Dragnea, pentru a discuta despre situaţia tensionată dintre preşedintele CJ Neamţ şi PSD Neamţ. Eu mă voi duce, dar interesele PSD şi ale primarilor PSD nu vor fi negociate în folosul lui Culiţă Tărâţă. Consider că domnul Tărâţă este o persoană slabă, din punct de vedere al comportamentului, fiind singurul preşedinte de CJ din ţară care nu are o majoritate formată”, a afirmat Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ.

De cealaltă parte, Culiţă Tărâţă a confirmat participarea sa la discuţii, dar pentru ziua de miercuri, nu marţi. „Eu mă duc miercuri, fiindcă acum ninge tare afară şi e periculos să pleci la drum”, a afirmat Culiţă Tărâţă, preşedintele CJ Neamţ și al UNPR Neamț.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0