Vânt puternic și ploi, până vineri seară

HomeSocial

Vânt puternic și ploi, până vineri seară

Administrația Națională de Meteorologie a emis miercuri o informare vizând vânt puternic și precipitații, pentru zone din centrul, vestul și nordul țării, valabilă până vineri dimineață.

Conform meteorologilor, în intervalul miercuri, 27 martie, ora 10 – vineri, 29 martie, ora 21, temporar vor fi intensificări ale vântului în cea mai mare parte a țării, cu viteze în general de 45 – 55 km/h, iar la munte rafalele vor depăși 60 – 70 km/h. Va ploua îndeosebi în vestul, centrul și nordul țării, unde local vor fi cantități de apă de 10 – 15 l/mp, favorizând topirea stratului de zăpadă de la munte.

Miercuri, 27 martie, între orele 10 – 22 (COD GALBEN), vântul va avea intensificări în Banat, sudul Crișanei, în cea mai mare parte a Moldovei, în Carpații Meridionali și de Curbură. Vor fi viteze în general de 55 – 65 km/h, iar la altitudini mari în zonele montane, rafalele vor depăși 90 km/h.

În intervalul miercuri, 27 martie, ora 22 – joi, 28 martie, ora 10 (COD GALBEN), vântul va avea intensificări în Banat, sudul Crișanei și în Carpații Meridionali. Vor fi viteze în general de 55 – 65 km/h, iar la altitudini mari în zonele montane, rafalele vor depăși 90 km/h.

Comentarii

WORDPRESS: 0