Prima paginăSocial

Vânt puternic și depuneri de polei, până luni la prânz

Vânt puternic și depuneri de polei, până luni la prânz

Dimensiune text

Administrația Națională de Meteorologie a emis duminică o informare vizând precipitații moderate cantitativ, intensificări ale vântului și polei, pentru cea mai mare parte a țării, până luni la prânz.

Conform meteorologilor, în intervalul duminică, 5 decembrie, ora 20 – luni, 6 decembrie, ora 12, temporar va ploua în vestul, sud-vestul, centrul și nordul țării. Ploile vor fi moderate cantitativ în sud-vest, unde se vor acumula cantități de apă de 15-20 l/mp și, izolat, 30 l/mp. Îndeosebi în Transilvania, precum și în centrul și nordul Moldovei, pe arii restrânse vor fi depuneri de polei. În zona montană înaltă va ninge și se va depune strat nou de zăpadă și vor fi intensificări ale vântului, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada.

Începând din noaptea de luni spre marți (6 /7 decembrie) aria precipitațiilor se va extinde dinspre sud-vest și va cuprinde toate regiunile. La munte va ninge, în centrul, nordul și nord-estul țării treptat vor predomina ninsorile și local se va depune strat de zăpadă.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0