Prima paginăSanatate

Vaccinarea împotriva COVID-19 la centrele mobile continuă în Roman și în acest weekend

Vaccinarea împotriva COVID-19 la centrele mobile continuă în Roman și în acest weekend

Dimensiune text

În acest weekend, persoanele care vor dori să se vaccineze împotriva COVID-19 vor avea la dispoziție în continuare centrele mobile din municipiul Roman. Un centru mobil pentru vaccinare va funcționa sâmbătă și duminică, între orele 9-21, în Piața Mare, iar centrul drive-through va fi deschis în același interval la centrul comercial Roman Value Centre. De asemenea, va fi funcțional și centrul de vaccinare de la Colegiul Tehnic „Miron Costin”, între orele 8-20.

„Și în acest weekend, vom avea disponibil centrul mobil, la Piața Mare, în intervalul 9-21, sâmbătă și duminică. M-am sfătuit cu medicul coordonator al centrului și am ajuns la concluzia că acolo ar fi o zonă cu adresabilitate mai mare. De asemenea, în weekend, centrul de vaccinare de la Colegiul Tehnic «Miron Costin» va funcționa în intervalul 8-20. Sper să fim pregătiți pentru un eventual nou val, așa cum se anunță. Vedem cu toții că specialiștii au confirmat că vaccinurile pe care le facem protejează și de aceste noi tulpini, de aceea recomandarea noastră în continuare, către toți romașcanii și nu numai, este să continue campanie de vaccinare”, a declarat primarul municipiului Roman, Leonard Achiriloaei.

La centrele mobile, vaccinarea se poate face fără programare, cu vaccinurile Pfizer sau Johnson&Johnson. Veți prezenta actul de identitate sau certificatul de naștere. În cazul minorilor, este obligatorie acordarea consimțământului informat de către părinți sau de către tutorele legal.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0