HomeSocial

Vacanţe prin Programul „Litoralul pentru toţi”

Ediţia de toamnă a acestui program se desfăşoară în perioada 2 – 29 septembrie.

Romaşcanii care nu au avut timp şi bani să petreacă la mare concediul pot beneficia de ofertele de vacanţă din programul „Litoralul pentru toţi”. Ediţia de toamnă a acestui program se desfăşoară în perioada 2 – 29 septembrie, peste 25 de unităţi de cazare de pe întreg litoralul românesc fiind incluse în acest program. Tarifele maximale pentru un sejur de şase nopţi, fără mic dejun, pentru o persoană sunt de: 205 lei la hotel de o stea, 235 de lei la hotel de două stele şi 265 de lei la hotel de trei stele. Cei care preferă un sejur de şapte nopţi cu mic dejun inclus trebuie să scoată din buzunar 315 de lei la hotel de două stele, 425 de lei la hotel de trei stele, 485 de lei la hotel de patru stele şi 605 lei la hotel de cinci stele. Ca şi la ediţia precedentă, turiştii beneficiază de o opţiune suplimentară: varianta All Inclusive, care asigură toate cele trei mese, servite în regim de bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă. Pentru sejururi All Inclusive de cinci nopţi, tarifele maximale pentru o persoană ajung până la 765 de lei la hotel de trei stele, 875 de lei la hotel de patru stele şi de 985 de lei la hotel de cinci stele.

Pachetele de vacanţă disponibile prin programul „Litoralul pentru toţi”, ediţia de toamnă, sunt accesibile doar prin intermediul agenţiilor de turism membre ale Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism.

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • George 11 ani ago

    ‘Litoralul pentru toti’ are oferte doar la hoteluri. Pentru cei care prefera cazarea la casa/vila preturile sunt la fel de bune si pot gasi facilitati foarte bune, in special cei cu copii mici (locuri de joaca, acces la bucatarie). Amfostacolo.ro e o sursa pertinenta de informatie pentru vilele unde merita sa mergi, si sunt destul de multe, mai ales in Eforie Nord si Costinesti.