HomePolitica

„USL nu se va rupe”

Joi, în cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul Organizației PNL Neamț, președintele liberalilor nemțeni, deputatul Dorin Ursărescu (foto), a ținut să asigure că Uniunea Social Liberală (USL) nu se va rupe.

 

 

Cu ocazia împlinirii a 138 de ani de la înființarea PNL, deputatul Dorin Ursărescu a declarat că formațiunea USL se bazează pe aceleași principii ca cele promovate de liberali. El a vorbit și despre relația pe care USL o are cu președintele Consiliului Județean (CJ) Neamț, Culiță Tărâță, despre care a spus că se suportă reciproc, dar și despre situația din Consiliul Local Roman, unde deputatul liberal a apreciat că singurii care fac opoziție sunt consilierii PNL, consilierii PSD fiind considerați „toleranți”.

„USL înseamnă o construcție politică născută într-un moment greu pentru România și în care și-au pus speranța milioane și milioane de români, sătui de regimul care-i batjocorea, regimul Băsescu. Faptul că, astăzi, vorbim la trecut de regimul Băsescu este și ca urmare a acestei construcții politice, construcție la care Crin Antonescu și PNL au fost motorul principal. USL înseamnă, dincolo de protocolul scris al formațiunilor care l-au semnat, și cuvânt dat, onoare, respect, adică exact acele valori care definesc PNL. Sigur, nu avem pretenția ca aceste valori să fie respectate de către toți, au apărut și valori complementare, ca evaluarea și coabitarea, dar nu înseamnă că lucrurile fundamentale ale USL sunt puse la îndoială. USL înseamnă mai mult decât declarații politice. Vreau să asigur – și este valabil și pentru USL Neamț – că lucrurile sunt în regulă, că USL funcționează și că nu există motive de îngrijorare. În ceea ce privește relația cu președintele CJ Neamț, Culiță Tărâță, ne suportăm reciproc. Noi am spus că nu vom coabita cu PDL, astfel că, în Consiliul Local Roman, singurii care fac opoziție sunt consilierii noștri. Probabil cei de la PSD sunt mai toleranți”, a spus deputatul Dorin Ursărescu.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Comentarii

WORDPRESS: 0