Prima paginăNeamt

Ursărescu și Tărâță dau lumină

Dimensiune text

Colaborarea dintre președintele PNL Neamț, Dorin Ursărescu, și președintele Consiliului Județean Neamț, Culiță Tărâță, atrage 80 de milioane de lei pentru electrificarea județului.

 

 

Tensiunile dintre președintele PNL Neamț, Dorin Ursărescu, și președintele Consiliului Județean (CJ) Neamț, Culiță Tărâță, au fost vizibile în ultimele ședințe ale CJ, replici dure fiind doar preambulul unui război declarat între cei doi lideri. La puțin timp de la negocierile din sînul noii alianțe politice din care fac parte și sub stindardul căreia vor merge împreună în alegerile parlamentare din 9 decembrie, cei doi lideri au făcut, vineri, la ședința CJ, proba unei colaborări fără cusur, o discuție tête-à-tête anticipînd armonia din timpul ședinței.
Mulțumesc domnului Tărâță pentru sprijinul acordat și efortul ca luni să avem memoriile și studiile pe care trebuie să le predăm la Ministerul Dezvoltării, astfel încît și județul Neamț să beneficieze de fondurile prevăzute pentru electrificare. Din cele 80 de milioane de lei prevăzute ar fi posibilă susținerea măcar a 40 de proiecte„, a declarat Dorin Ursărescu.

Electrificarea la care face referire și pentru care a avut sprijinul lui Culiță Tărâță are, la nivel național, o alocare de fonduri de circa 250 de milioane de lei, demersurile pentru includerea județului Neamț fiind făcute de Dorin Ursărescu astfel încît suma de 80 de milioane de lei să fie la dispoziția CJ din această toamnă.

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • Dan 9 ani

    Ursarescu si Tarata dau oxigen
    Colaborarea dintre președintele PNL Neamț, Dorin Ursărescu, și președintele Consiliului Județean Neamț, Culiță Tărâță, atrage oxigenul necesar sa respiram
    Multumim, fara voi ne-am afixia.

    Doooooh

  • ursarescu si tarata lucreaza la renel!