Urmărit la nivel național, prins de polițiști la Dulcești

HomeActualitate

Urmărit la nivel național, prins de polițiști la Dulcești

Joi, 18 noiembrie, în urma activităților investigativ-operative, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Dulcești, în colaborare cu cei ai Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat, pe un teren agricol din localitatea Dulcești, un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din Bicaz, care era urmărit la nivel național, informează IPJ Neamț. În activități au fost angrenați și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Judecătoria Roman a emis pe numele bărbatului un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani și 3 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de influenţarea declaraţiilor.

„În fapt, la data de 28 noiembrie 2019, în timp ce se afla la stâna unui bărbat din localitatea Dulcești, cel în cauză a încercat să determine un alt bărbat, prin amenințări cu acte de violență, să își retragă plângerea prealabilă formulată împotriva sa, dar și declarația dată într-un alt dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0