Prima paginăPolitica

UNPR strînge rîndurile la Neamț: Primarul de Brusturi – în echipa lui Culiță Tărâță

Dimensiune text

(P)

Eugen Neculai Vrăjitoru, primarul localității Brusturi, a trecut la Uniunea Națională pentru Progresul României.

 

 

Am ales să mă alătur lui Culiță Tărâță și echipei lui pentru că vreau să continui proiectele începute pentru dezvoltarea comunei Brusturi„. Declarația aparține primarului localității, Eugen Neculai Vrăjitoru, și a fost făcută, ca anunț oficial, la sfîrșitul săptămînii, odată cu trecerea primarului la Uniunea Națională pentru Progresul României. Eugen Neculai Vrăjitoru a bătut palma cu Culiță Tărâță, pecetluind înțelegerea și colaborarea pe viitor din aceeași tabără.

Eugen Neculai Vrăjitoru este primar de 16 ani în comună. A cîștigat întotdeauna alegerile fără probleme pentru că oamenii îl știu de om gospodar, preocupat de problemele comunității locale. După fiecare mandat a avut ce să arate – proiecte realizate, investiții începute sau aflate în diferite faze de execuție – obiective pe care oamenii le văd și se bucură de ele în viața de zi cu zi. Lucruri care au fost făcute pentru a le fi lor mai bine.
Deși au trecut aproape 16 ani (fără două luni) de cînd sînt în fruntea comunei Brusturi, mi se pare că de-abia încep munca pentru a duce la îndeplinire toate obiectivele pe care mi le-am propus, cu toate că în comună se văd schimbări majore, iar Brusturi arată deja altfel față de cum era în urmă cu 16 ani„, spune primarul Eugen Vrăjitoru.

Lista realizărilor este lungă și include investiții și proiecte pe mai multe paliere de activitate, de la infrastructură și utilități pînă la învățămînt, sport, cultură și economie. Astfel, ca primar, Eugen Neculai Vrăjitoru a bifat pe agenda de lucru a comunei schimbarea șarpantei la școlile din Brusturi și Tîrzia, precum și la dispensarul din satul Poiana, construirea unor edificii noi de învățămînt în Poiana și Tîrzia, înființarea unui obor și a unei piețe agroalimentare în satul Brusturi, repararea căminului cultural, înființarea unui muzeu-colecție ocazională în acest cămin, organizarea Festivalului Teiului (în prima duminică din iunie), plus facilitarea instalării televiziunii prin cablu și a internetului în localitățile comunei, stoparea alunecărilor de teren din Poiana prin împădurirea a 20 de hectare de teren, alimentare cu apă și asigurarea canalizării în Brusturi și Poiana, regularizare de pîrîuri, construire de poduri și podețe, asfaltări de drum (de exemplu, 3,5 kilometri din DC1 Tîrzia – Groși). De notat este și preocuparea primarului pentru viața sportivă a comunei: a înființat Asociația de Fotbal Flacăra Brusturi, iar FC Flacăra Brusturi are și stadion de tineret, complet dotat, cu 150 de locuri în tribune, vestiare cu dușuri, apă caldă, încălzire centrală și chiar nocturnă.

Primarul Eugen Vrăjitoru spune că mai are încă multe de făcut. „Sînt sigur că domnul Culiță Tărâță, în calitate de președinte al Consiliului Județean Neamț, va continua să fie alături de noi, așa cum a fost de fiecare dată cînd am avut nevoie. Pentru mine este foarte ușor să-l prezint pe domnul Culiță Tărâță oamenilor din comună, dacă mai are nevoie de prezentare. Este omul care lucrează cel mai bine pămîntul, a demonstrat asta. Știm cu toții că este cel mai apreciat agricultor din țară, că renumele său a ajuns în toată Europa. Este un om gospodar, care nu se dă în lături de la muncă, un om care știe ce înseamnă să muncești și care nu spune niciodată vorbe goale. Este un om de cuvînt. Cînd îți spune Culiță Tărâță un lucru, atunci poți să fii sigur că așa va fi. Eu îl apreciez foarte mult și mă bucur că pot face parte din echipa lui, că putem împreună să facem ca oamenilor să le fie mai bine, în comuna Brusturi și în întreg județul Neamț„, a declarat el.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0