Prima paginăSocial

Unirea Basarabiei cu România, sărbătorită la Școala Cordun

Unirea Basarabiei cu România, sărbătorită la Școala Cordun

Dimensiune text

 

Luni, 27 martie, la Școala Gimnaziala nr.1 Cordun a avut loc celebrarea a 99 de ani de la Unirea Basarabiei cu România. Scopul acestei manifestări a fost acela de a aduce în atenția elevilor importanța acestui eveniment istoric, de a le insufla copiilor spiritul patriotic și dragostea față de semenii noștri de peste Prut. La activitate au asistat directorul instituției, Carmen Sandu, cadrele didactice Doinița Bogoi, Ion Mihăilă, Anica Tanasa, Ana Marcovici, Luminița Radu, Oana Roca, Ionela Panaite și consilierul educativ Alina Luca, precum și inspector Nina Sava.

„Activitatea a debutat cu prezentarea semnificației zilei de 27 Martie 1918, urmată de versuri și cântece patriotice recitate și cântate de elevii claselor gimnaziale, iar elevii clasei pregătitoare au prezentat o mică expoziție cu picturi și creații realizate în culorile tricolorului”, a precizat profesor Alina Luca.

 

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Felicitari pentru activitate ! Am observat ca doamna director Carmen Sandu are o frumoasa ie romaneasca ! Emotionanta celebrare !