Prima paginăPolitica

Unii abia intră în politică, alţii pleacă

Unii abia intră în politică, alţii pleacă

Dimensiune text

 

 

stejarel nistorSâmbătă, 26 martie, Stejărel Nistor, președinte al PRM Neamț, a anunțat, printr-un comunicat de presă, că se retrage din politică, după 14 ani de activitate.

Stejărel Nistor spune că înnoirea clasei politice se poate face doar prin retragerea celor care acum ocupă funcții în partide: “Începând de astăzi, 26.03.2016, anunţ că mă retrag din viaţa politică, implicit din funcţia de preşedinte PRM, urmând a mă dedica altor activităţi, de factură profesională. Cred că, dacă tot se vorbeşte atât de „înnoirea clasei politice”, a venit timpul să dăm şi exemple personale. Fac politică din 2002 şi cred că – atât ca om politic, cât şi ca ales al cetăţenilor (2008-2012) – am servit interesul cetăţeanului într-un mod corect şi legitim. La momentul acestei decizii, le mulţumesc tuturor celor cu care am fost coleg în activităţile politice desfăşurate. Le doresc celor care activează în continuare sau care încep de acum o carieră politică – să nu uite că obiectul principal de activitate al acestui domeniu este servirea intereselor cetăţenilor”, se arată în comunicatul de presă semnat de Stejărel Nistor.

În 2014,  Stejărel Nistor a fost numit de ”tribunul” Corneliu Vadim Tudor, trecut între timp la cele eșnice, în funcția de președinte al PRM Neamț, în locul dizidentului Dumitru Badea, exclus din partid.

COMENTARII

WORDPRESS: 0