UNICA și EXCEPȚIONALA vopsea decorativă MAREA, la RIVES ROMAN

HomeAdvertorial

UNICA și EXCEPȚIONALA vopsea decorativă MAREA, la RIVES ROMAN

MAREA este o vopsea decorativă UNICĂ, deoarece oferă peretelui o strălucire EXCEPȚIONALĂ, de o irizare cristalină a mării noastre, într-o joacă“ de combinații cromatice precum albastru, verde smarald, cu suprapunerea de roșu, mov, portocaliu etc.

Se aplică ușor, cu un penson special dublu. Se mai numește vopsea pensulată în două culori care oferă peretelui un efect de valurile mării“.

Produsele RIVES sunt pe bază de apă, de calitate superioară la preţuri accesibile. Ţara de proveninţă a materiei prime fiind Italia. Vopselele marca RIVES având o istorie de peste 40 de ani în Italia. Vă așteptăm în showroom-ul nostru pentru a vizualiza diferite modele, texturi și culori, în strada Smirodava nr.13 A, P3, telefon: 0786-924.951, 0770.127.616, unde vă putem personaliza oferta.

În portofoliu se regăsesc peste 230 de produse. Pe lângă produsele de calitate, venim în plus cu soluții complete de la începutul amenajării de la stadiul de proiect, la stadiul de finalizare a construcţiei inclusiv amenajările interioare. Avantajul este că noi le și putem executa/aplica și, în acest fel, oferim garanție clienților.

Showroom-ul RIVES ROMAN este situat pe strada Smirodava, nr. 13 A, P3 în apropiere de intersecția cu strada Ecaterina Teodoroiu. Showroom-ul este deschis de luni până vineri, între orele 08.30 – 16.00 Și sâmbăta de la ora 8.00 la ora 13.00, iar informații suplimentare se pot obține și telefonic la numerele: 0786.924.951 sau 0770.127.616.

Echipa RIVES ROMAN – Soluţii complete în construcţii!

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0