Unibet ia premiul pentru cea mai bună agenție de pariuri online în 2015, dar 2016?

HomeAdvertorial

Unibet ia premiul pentru cea mai bună agenție de pariuri online în 2015, dar 2016?

 

pariurix-ziarulderoman-1

Casa de pariuri Unibet a primit premiul pentru cea mai bună agenție de pariuri online, atât în anul 2014, cât și în anul 2015, în cadrul galelor organizate de International Gaming Awards (IGA). Cu toate acestea, în 2016, a primit o distincție similară din partea publicației eGamingReview (EGR), însă nu și din partea IGA.

Iată cele mai de seamă premii obținute de operatorul preferat al românilor în ultimii 3 ani:

  • Operatorul de Pariuri Sportive al Anului – Premii EGR 2016
  • Operatorul de Pariuri Online al anului – Premii IGA 2015
  • Operatorul In-Play Pariuri al anului – Premii IGA 2015
  • Operatorul de Pariuri Sportive al anului – Premiile IGA 2014

Pe lângă acestea, Unibet a mai fost premiată și pentru inovațiile aduse în zona de poker, dar și pentru eforturile depuse în sensul responsabilității sociale.

Întrebarea care îi frământă pe pariori în acest moment este: De ce nu a mai primit Unibet premiul cel mare din partea IGA și în 2016 – să fie din cauza ascensiunii vreunui concurent sau pentru că operatorul și-a schimbat strategia?

Noua interfață Unibet – un adevărat pariu!

Noua platformă Unibet!

Unibet a lansat o interfață complet nouă în 2016. Operatorul și-a asumat un mare risc făcând această trecere, care se pare că l-a costat și păstrarea titlului de cel mai bun operator de pariuri sportive din lume.

Noua interfață a fost gândită în mod special pentru a fii cât mai dinamică, rapidă și eficientă, astfel încât să se alinieze cerințelor tehnologice de ultimă oră. Totuși, o astfel de trecere nu poate fi îmbrățișată imediat de către toți consumatorii – acest proces de acomodare durează cel puțin câteva luni.

Așadar, pentru a putea vedea exact calitatea și efectul pe care implementarea noii tehnologii îl va avea, trebuie să așteptăm galele ce se vor desfășura în anul 2017 – pentru echipa Unibet, acela va fi cu adevărat testul decisiv.

Merită să intri în joc?

pariurix-ziarulderoman-2

Unibet rămâne operatorul român care oferă cea mai mare varietate de evenimente și tipuri de pariuri pentru competițiile de top. Cotele, per ansamblu, pot fi considerate printre cele mai bune la nivel global, iar oferta de transmisiuni live video a operatorului britanic nu are rival. Și mai mult decât atât, Unibet deține singura cameră de Bingo online licențiată la noi în țară.

Operatorul deține suficiente resurse și acordă un interes maxim optimizării interfețelor web și mobile, astfel încât putem fi siguri că până la următoarele ediții ale galelor din 2017 toate sistemele vor funcționa precum un ceas elvețian.

În plus, cea mai mare comunitate de pariuri online din România ne oferă un bonus de bun-venit exclusiv la Unibet – de două ori mai bun decât cel oferit în mod obișnuit de operator și decât orice altă ofertă existentă în țară.

Ilie Dumitrescu, analistul TV și actualul ambasador al operatorului, te invită la joc, încă mai stai pe gânduri? Unibet este o casă de pariuri dezvoltată de jucători, pentru jucători – da o întreagă echipă de pasionați lucrează în mod constant pentru a-ți crea cele mai bune condiții de joc!

 

PariuriX.com

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0