Prima paginăActualitate

Un tânăr romaşcan şi-a bătut mama şi i-a ameninţat pe poliţişti cu un cuţit

Un tânăr romaşcan şi-a bătut mama şi i-a ameninţat pe poliţişti cu un cuţit

Dimensiune text

 

bataieUn tânăr din Roman a făcut un scandal monstru la finele acestei săptămâni, fiind, în prezent, reţinut pentru violenţă domestică şi pentru ultraj, acesta ameninţând cu un cuţit oamenii legii care au fost chemaţi de vecini să aplaneze conflictul.

Scandalul a avut loc într-un apartament din centrul municipiului, în zona farmaciei Etelka. Martorii spun că tânărul, Ștefan Alexandru, a ieşit din casă cu un cuţit, pregătit să-şi atace mama, iar inclusiv tatăl său a intervenit pentru a nu se produce vreo tragedie. Vecinii au sunat la 112, iar o patrulă de Poliţie s-a prezentat la faţa locului pentru a aplana conflictul. Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, tânărul şi-a lovit mama cu pumnii, iar când poliţiştii au venit la faţa locului, chemaţi de vecini, acesta i-a ameninţat cu un cuţit. A fost nevoie ca poliţiştii să-l încătuşeze pentru a-i potoli furia. Duminică dimineaţă, acesta a fost reţinut de oamenii legii pentru 24 de ore.

Ulterior, instanţa de judecată a decis ca tânărul, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de violenţă în familie asupra mamei sale şi asupra persoanei vătămate – Radu-Sorin Hazsda, agent de poliţie în cadrul Poliţiei municipiului Roman, să fie arestat pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 2 octombrie 2016 şi până la data de 31 octombrie 2016. Tânărul a fost apărat de un avocat din oficiu.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0