Prima paginăActualitate

Un tânăr din Roman și-a pus capăt zilelor împușcându-se în cap

Un tânăr din Roman și-a pus capăt zilelor împușcându-se în cap

Dimensiune text

Marți seară, 20 iulie, în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați, prin apel la 112, cu privire la faptul că un bărbat se află decedat într-un autoturism, în municipiul Roman.

Conform IPJ Neamț, polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, stabilind că este vorba despre un bărbat de 30 de ani, din Roman, care prezenta o plagă prin împușcare la nivelul gâtului, cu o armă de foc cu glonț. Echipajul Serviciului de Ambulanță Județean Neamț deplasat la fața locului a constatat decesul bărbatului.

„La fața locului a fost identificată o armă. O echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț se află la fața locului în vederea efectuării cercetării la fața locului și stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul. Cadavrul bărbatului urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. Din primele date, este vorba despre un suicid. Bărbatul era deținător de armă”, a precizat subinspector de poliție Ramona Ciofu, din cadrul Compartimentului de Relații Publice al IPJ Neamț.

Surse neoficiale arată că tânărul și-a pus capăt zilelor în mașină, în zona Parcului municipal Roman, în apropiere de sediul Asociației Vânătorilor și Pescarilor Roman, unde acesta ar fi fost armurier, și că bărbatul, căsătorit și tatăl unui copil, nu ar fi avut probleme familiale grave care să explice acest gest. Anchetatorii vor stabili exact care au fost circumstanțele în care s-a întâmplat incidentul nefericit.

 

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0