Un tânăr a murit după ce a fost lovit de tren, la Horia

HomeActualitate

Un tânăr a murit după ce a fost lovit de tren, la Horia

Joi seară, 24 noiembrie, un tânăr și-a pierdut viața după ce a fost victima unui accident feroviar, în zona localității Horia.

Pompierii au fost înștiințați despre producerea accidentului la ora 22:05. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri și Stația Roman a Serviciului de Ambulanță Județean Neamț. „Ajunse la locul solicitării, forțele de intervenție au găsit trupul unui bărbat fără semne vitale. Pompierii au acționat pentru degajarea bărbatului de pe linia de rulare a trenurilor”, a precizat locotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Conform IPJ Neamț, la data de 24 noiembrie, în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Biroului Județean Poliție Transporturi Neamț au fost sesizați despre producerea unui accident feroviar, în comuna Horia. „În urma cercetărilor preliminare efectuate de polițiști a rezultat că trenul InterRegio, care circula pe ruta București – Suceava Nord, ar fi surprins și accidentat un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din comuna Trifești, în condiții ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor. Din nefericire, echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul tânărului. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă”, a precizat subinspector de poliție Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Surse apropiate anchetei arată că primele date indică spre o sinucidere, tânărul din comuna Trifești, localitatea Miron Costin, recurgând la acest gest după ce și-ar fi lăsat mașina în zona barierei de pe șoseaua Roman – Piatra Neamț. Circulația trenurilor în zonă a fost oprită joi seară pentru circa 50 de minute, în urma accidentului.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0