Un șofer băut și fără permis s-a răsturnat cu mașina, la Gherăești

HomeActualitate

Un șofer băut și fără permis s-a răsturnat cu mașina, la Gherăești

Marți, 27 septembrie, în jurul orei 22.19, un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Săbăoani a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul pe strada Vasile Alecsandri, din localitatea Gherăești. Conform IPJ Neamț, conducătorul auto nu a oprit la semnalul agenților de poliție, iar într-o curbă la dreapta a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat pe cupolă, într-un loc de joacă amenajat de Primăria Gherăeşti.

„În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 27 ani, din comuna Săbăoani, precum și a altor doi pasageri din autoturism. Conducătorul auto nu deține permis de conducere, iar întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor vătămare corporală din culpă, conducerea unui autoturism fără a poseda permis de conducere şi refuzul de la prelevarea mostrelor biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0