Un șofer băut a provocat un accident pe E85, lângă Gherăeștii Noi

HomeActualitate

Un șofer băut a provocat un accident pe E85, lângă Gherăeștii Noi

 

Joi dimineață, 7 septembrie, pe DN2 – E85, în afara localității Gherăeștii Noi, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule.

Accidentul s-a petrecut în jurul orelor 5.55, în timp ce un șofer în vârstă de 26 de ani, din județul Iași, conducea un autovehicul pe DN2 și s-a angajat în depășirea unui autoturism care circula în fața sa. Din primele informații oferite de reprezentanții IPJ Neamț, șoferul nu ar fi păstrat distanța de siguranță față de autovehiculul pe care încerca să-l depășească, pe care l-a acroșat, a pierdut controlul mașinii și a lovit și un autovehicul care se afla parcat în fața unui imobil.

Pompierii au fost solicitați la fața locului pentru a asigura măsurile PSI în urma producerii accidentului. După testarea cu aparatul etilotest a reieșit că șoferul care a a provocat accidentul se afla sub influența alcoolului. Din fericire, nu s-au înregistrat răniți grav în urma accidentului, doar șoferul care a provocat accidentul suferind leziuni minore.

 

 

Foto: ISU Neamț

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0