Prima paginăSanatate

Un singur candidat pentru funcția de manager al Spitalului Roman

Un singur candidat pentru funcția de manager al Spitalului Roman

Dimensiune text

 

Un singur candidat s-a înscris la concursul pentru funcția de manager al Spitalului Municipal de Urgență Roman, care va avea loc în luna septembrie.

Comisia pentru concursul de manager al spitalului este formată din consilierul local Bogdan Curcudel (președintele Consiliului de Administrație al Spitalului Roman, președinte de comisie), medicul Adrian Valentin Cotârleț (manager al Spitalului Municipal de Urgență Moinești), medicul Oana Mihaela Secară (managerul Spitalului Municipal Onești) și consilierul local Iulia Havrici Tomșa (membru în Consiliul de Administrație al Spitalului Roman).

Managerul Spitalului Roman, medicul Maria Andrici

Conform anunțului făcut marți, 27 august, de reprezentanții unității medicale, singurul candidat înscris și admis de comisia de concurs este actualul manager al spitalului, medicul ortoped Maria Andrici. Medicul Maria Andrici a câștigat concursul de manager al spitalului organizat în primăvara anului 2016 – fiind singura care s-a înscris la concurs și la acea dată. Mandatul său a expirat în luna aprilie 2019, după care acesta a fost prelungit pentru încă trei luni de primarul Lucian Micu, până la organizarea noului concurs.

Termenul limită de depunere a dosarelor de concurs a fost în data de 26 august. Susținerea proiectului de management în plenul comisiei de concurs va avea loc pe data de 9 septembrie, iar rezultatele finale ale concursului pentru postul de manager al Spitalului Municipal de Urgență Roman vor fi anunțate pe data de 12 septembrie.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0