Un romașcan a ajuns pe mâna poliției după ce și-a lovit sora

HomeActualitate

Un romașcan a ajuns pe mâna poliției după ce și-a lovit sora

 

 

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roman au fost sesizaţi vineri seara, 28 septembrie, de o femeie de 43 de ani, din localitatea Miron Costin, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de fratele său.

Conform IPJ Neamț, în urma activităţilor operative desfăşurate, poliţiştii au stabilit că, la data de 28 septembrie, în timp ce se aflau într-un local din municipiului Roman, pe fondul unor discuţii în contradictoriu şi al consumului de alcool, femeia de 43 de ani ar fi fost înţepată cu un obiect ascuţit, în zona lombară, de fratele său, de 46 de ani, din Roman.

„În urma probării activităţii infracţionale, bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi introdus în arestul IPJ Neamţ, fiind bănuit de comiterea infracţiunilor de violenţă în familie, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. La data de 29 septembrie, faţă de bărbatul de 46 de ani, instanţa de judecată a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile”, informează IPJ Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0