Prima paginăActualitate

Un romașcan a ajuns în arest, după un scandal în cartierul Bălcescu

Un romașcan a ajuns în arest, după un scandal în cartierul Bălcescu

Dimensiune text

 

 

Miercuri, 31 octombrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roman au introdus în arestul IPJ Neamţ un bărbat, cercetat pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare, distrugere, violare de domiciliu şi a infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice. Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, din Roman, a fost reţinut de poliţişti pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca joi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Conform IPJ Neamț, miercuri, Poliţia municipiului Roman a fost sesizată de către o persoană despre faptul că, la intersecţia dintre strada Zimbrului cu strada Tinosului, mai multe persoane se lovesc reciproc, tulburând ordinea şi liniştea publică.

„În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că, în jurul orei 14:50, bărbatul de 28 de ani ar fi ameninţat şi lovit un bărbat de 59 de ani, din Roman, distrugându-i, totodată, acestuia şi parbrizul autoturismului. Persoana agresivă, însoţită fiind de un alt bărbat, de 35 de ani, tot din Roman, ar fi pătruns, apoi, în curtea imobilului bărbatului de 59 de ani, unde l-a lovit şi pe fiul acestuia. Totodată, poliţiştii au stabilit că, prin faptele comise, cei doi au tulburat ordinea şi liniştea publică. Faţă de cei doi, cercetările au fost demarate sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare, distrugere, violare de domiciliu şi a infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice”, informează IPJ Neamț.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0