Prima paginăActualitate

Un romașcan a ajuns în arest după ce a atacat o femeie cu furca

Un romașcan a ajuns în arest după ce a atacat o femeie cu furca

Dimensiune text

 

Un bărbat de 33 de ani, din Roman, a fost reținut de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, violare de domiciliu, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Conform IPJ Neamț, duminică, 20 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către o femeie de 52 de ani, din Roman, cu privire la faptul că a fost amenințată de către o altă persoană.

„Din investigațiile efectuate de polițiști a reieșit că un bărbat de 33 de ani, din Roman, având asupra sa o furcă, s-ar fi deplasat la locuința femeii în cauză, unde i-ar fi distrus gardul din lemn. Ulterior, acesta ar fi pătruns fără drept în curtea imobilului femeii, moment în care i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență și ar fi lovit-o cu pumnul în zona feței, tulburând astfel ordinea și liniștea publică”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție  Județean Neamț. Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0