Prima paginăActualitate

Un jandarm a găsit şi a predat un portofel cu bunuri şi valori

Un jandarm a găsit şi a predat un portofel cu bunuri şi valori

Dimensiune text

 

jandarmi21Marţi, 27 septembrie, în jurul orei 18.00, un jandarm din cadrul Detaşamentului 1 Mobil, în timp ce se deplasa către locul de muncă, a observat un portofel pe o bancă din faţa Şcolii nr. 2 din municipiul Piatra Neamţ. Plutonierul major Liviu Constantin, văzând că nimeni nu îşi revendică bunul pierdut, l-a ridicat şi a constatat că în portofel se găseau două acte de identitate, carduri şi aproximativ 200 de lei.

În acel moment, acesta s-a deplasat la locul de muncă pentru a nu întârzia la serviciu şi a raportat şefilor lui despre găsirea unui portofel, iar după ce a intrat în serviciu, militarul s-a deplasat pe bulevardul Traian, la una din adresele observate în actele de identitate, pentru a găsi persoana în cauză şi pentru a-i preda cele găsite.

„Ajuns în faţa imobilului de pe bulevardul Traian, subofiţerul a observat o femeie care îşi căuta disperată un bun pierdut, moment în care a identificat-o pe numita T.E., din municipiul Piatra Neamţ, deţinătoarea bunurilor şi valorilor menţionate. Jandarmul i-a predat persoanei în cauză portofelul cu bunurile şi valorile găsite, iar aceasta i-a mulţumit omului legii pentru spiritul civic de care a dat dovadă”, precizează un comunicat al Jandarmeriei Neamţ.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0