Prima paginăRural

Un director al ArcelorMittal amenajează un teren de tenis în Barticești

Dimensiune text

Căminul cultural din satul Barticești, comuna Botești, va suferi, în acest an, câteva lucrări de modernizare.

 

 

„Vreau să schimb aspectul clădirii în care funcționează căminul cultural. Imobilul este vechi și se impun câteva lucrări la pereții exteriori. Totodată, lângă căminul cultural există un teren pe care care dorim să amenajăm un părculeț cu loc de joacă pentru copii. În aceste zile vom evalua valoarea lucrărilor, pentru a putea aloca suma necesară din bugetul local”, a spus Georgeta Blaj, primarul comunei Botești.

Dacă lucrările de modernizare ale căminului cultural și parcului aferent vor fi suportate din fondurile Consiliului Local, amenajarea unui teren de tenis, situat în apropierea așezământului social, este inițiativa unui fiu al satului.
„Un director din cadrul ArcelorMittal Roman este fiu al satului Barticești. Are doi copii pasionați de tenis. Băiatul, Ștefan Farcaș, a obținut locul I la faza locală a olimpiadei de sport. Tatăl copiilor și-a manifestat dorința de a ne sprijini pentru amenajarea, în Barticești, a unui teren de tenis. Inițiativa este lăudabilă și, dacă se va concretiza, va însemna un punct de atracție pentru copiii din comună”, a spus Georgeta Blaj, primarul comunei Botești.

[sam_ad id=”111″ codes=”true”]

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0