Un consilier USR, prima demisie din Consiliul Local Roman

HomePolitica

Un consilier USR, prima demisie din Consiliul Local Roman

Pe ordinea de zi a ședinței extraordinare de îndată a Consiliului Local Roman de joi, 11 martie, s-a aflat un proiect de hotărâre privind constatarea încetării de drept a unui mandat de consilier și vacantarea locului de consilier local.

Cristian-Razvan Dăniluc

Cristian-Razvan Dăniluc

Este vorba despre demisia consilierului local USR Cristian-Razvan Dăniluc, medic stomatolog, în vârstă de 35 de ani, aflat la primul mandat în legislativul local de la Roman – aceasta reprezentând și prima demisie a unui consilier local romașcan în acest mandat. Demisia are la bază motive profesionale.

„Prin adresa înregistrată cu nr. 15676/02.03.2021, domnul Dăniluc Cristian-Răzvan, precizează faptul că demisionează din funcția de consilier local din partea alianței USR-PLUS. (…) După adoptare, hotărârea se va comunica de îndată Judecătoriei Roman pentru validarea mandatului supleantului din lista de candidaturi a USR-PLUS de la alegerile locale din data de 27 septembrie 2020”, se arată în referatul constatator la proiectul de hotărâre aprobat joi de consilierii locali.

Pe lista de candidați a USR-PLUS la alegerile locale din luna septembrie a anului trecut, următorul supleant este Alin Buzdugan, inginer economist.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • Bogdan 3 ani ago

    Acest domn consilier n-a stiut ca are probleme profesionale in momentul in care a candidat la alegerile locale? E o sfidare la adresa romascanilor! A fost folosit de d-ul Samson pentru a obtine voturi in campania electorala.