Un bărbat din Trifești și-a turnat benzină în cap și și-a dat foc

HomeSanatate

Un bărbat din Trifești și-a turnat benzină în cap și și-a dat foc

 

 

Duminică, 11 februarie, un bărbat din localitatea Trifești a ajuns în stare gravă la spital după ce și-a turnat benzină în cap și și-a dat foc.

Duminică, în jurul orei 15.25, cadrele medicale ale Serviciului Județean de Ambulanță Neamț au fost solicitate în sprijinul unui bărbat de 46 de ani, din Trifești, care suferise arsuri prin autoincendiere, pe care l-au transportat la spital la Roman.

„Pe fondul consumului de alcool, pacientul și-a turnat benzină pe corp și, apoi, și-a dat foc. A fost adus de către Ambulanță, la ora 16.01, la Centrul de Primire Urgențe, și a fost diagnosticat cu arsuri ale căilor aeriene de gradul II și la nivelul feței, gâtului și mâinilor. A fost intubat și s-a solicitat, inițial, elicopterul SMURD pentru transportul acestuia la Spitalul «Floreasca» din București. Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, nu s-a primit permisiunea de zbor, astfel că pacientul a fost trimis la București, în regim de urgență, cu ambulanța”, a afirmat medicul Oana Onu, directorul medical al Spitalului Municipal de Urgență Roman.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0