Prima paginăActualitate

Un bărbat a amenințat că se aruncă de pe biserica din Cimitirul ”Eternitatea”

Un bărbat a amenințat că se aruncă de pe biserica din Cimitirul ”Eternitatea”

Dimensiune text

UPDATE 16.45: La scurt timp după ce la fața locului a ajuns și edilul Romanului, bărbatul a coborât de pe acoperișul Bisericii, fiind urcat în ambulanța prezentă la fața locului.

Știre inițială: Vineri, 29 septembrie, în jurul orei 15.50, autoritățile au fost alertate după ce un bărbat s-a urcat pe Biserica din Cimitirul ”Eternitatea”, anunțând că se aruncă în gol. În câteva minute, la fața locului au ajuns toate forțele de ordine, inclusiv reprezentanții societății Locato, care are în subordine cimitirul.

Bărbatul reclamă faptul că angajații Locato nu-i mai permit să efectueze lucrări de amenajare cimitir, el având o formă de organizare în baza căreia funcționează.  După ce s-a urcat pe Biserică, acesta s-a și dezbrăcat, aflându-se acum numai în lenjeria intimă.

La fața locului se află Poliția, Jandarmeria, Pompierii, o autoutilitară cu scară și o ambulanță SMURD. Pe lângă conducerea Locato, la scurt timp la fața locului a apărut și deputatul Iulian Bulai, iar, ulterior, și primarul Lucian Micu.

Vom reveni cu detalii despre această situație.

       

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • un individ vrea sa se arunce in cap. sa se arunce ! de ce trebuie o asa concentrare de fortze ?