Un băiat și-a pierdut viața la Icușești, strivit de o căruță

HomeActualitate

Un băiat și-a pierdut viața la Icușești, strivit de o căruță

 

Un adolescent de 16 de ani și-a pierdut viața în comuna Icușești, în zona localității Mesteacăn, după ce a fost victima unui accident rutier petrecut sâmbătă după-amiază, 25 iulie, în jurul orei 17.50.

Conform IPJ Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că accidentul rutier s-a petrecut în timp ce o femeie de 41 de ani, din Icușești, conducea pe drumul comunal DC 83, din localitatea Mesteacăn, un ansamblu de vehicule format dintr-un tractor ce tracta o balotieră, urmată de o remorcă și o căruță. Pe baloții de fân din remorcă se afla fiul conducătoarei auto, în vârstă de 16 ani, care, la un moment dat, s-ar fi dezechilibrat, căzând pe partea carosabilă, fiind strivit de roțile căruței, spun polițiștii.

„La locul accidentului s-a prezentat un echipaj medical, care a constatat decesul minorului. Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat și a unei remorci neînmatriculate și conducerea unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul”, a precizat agent de poliție Dimitrie Mocanu, din cadrul Compartimentului Relații Publice al IPJ Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0