HomeTimp liber

Trupa Heaven concertează în fața romaşcanilor de Crăciun

La Carnavalul tradiţional de Crăciun, care va avea loc pe 18 decembrie, va susţine un concert trupa Heaven. Pentru seara de Revelion, încă nu s-a stabilit cine va urca pe scena amenajată în centrul oraşului.

Reprezentanţii Primărei Roman poartă negocieri cu nume celebre din industria muzicală, pentru a le convinge să vină la Roman să concerteze în seara de Revelion, însă, deocamdată, nu s-a ajuns la nicio înţelegere, deoarece onorariile cerute sunt prea mari pentru bugetul disponibil. „Încă nu s-a stabilit ce invitaţi vor susţine spectacole în centrul oraşului în noaptea de Revelion. Problema este că artiştii cer preţuri cel puţin duble faţă de restul anului. De exemplu, vor concerta la Iaşi Andreea Bănică şi CRBL. Dacă optăm pentru unul dintre ei, trebuie să plătim 7.500 de euro. Pentru amândoi, trebuie plătiţi 12.000 de euro, iar aceşti bani sunt prea mulţi pentru Roman. Eu aş vrea să scap cu 10.000 de euro pentru tot spectacolul din seara de Revelion. Încă analizăm posibilităţile”, a declarat primarul Romanului, Laurenţiu Dan Leoreanu.

La Carnavalul de Crăciun, după ce va avea loc parada costumelor, la care vor participa elevii din instituţiile de învăţământ din municipiul Roman, va fi şi un spectacol, în care vor cânta tineri consacraţi din Roman, iar pe final va urca pe scenă trupa Heaven.

„De Revelion, dincolo de ceea ce avem pe plan local, ne-am dori să aducem şi câteva nume sonore, însă dorinţa de a aduce ceva bun, cu aceea de a nu cheltui mult, se bat cap în cap. Trebuie ca cele două dorinţe să fie armonizate”, spune Laurenţiu Dan Leoreanu.

La şedinţa ordinară din luna noiembrie, plenul Consiliului Local Roman a aprobat cheltuirea a 120.000 de lei pentru organizarea tuturor evenimentelor din luna decembrie. Aceşti bani se adaugă celor 50.000 de lei primiţi de Roman din partea Consiliului Judeţean Neamţ, pentru organizarea manifestărilor şi activităţilor specifice sfârşitului de an 2014: Ziua Naţională a României, Nunta de Aur, Carnavalul de Crăciun, Caleaşca lui Moş Crăciun, Festivalul de Datini şi Obiceiuri „Roman Metropolitan”, şedinţa festivă de sfârşit de an a Consiliului Local şi Revelionul 2015.

Comentarii

WORDPRESS: 0