Prima paginăActualitate

Trei tâlhari din Roman și Cotu Vameș, prinși de polițiști

Trei tâlhari din Roman și Cotu Vameș, prinși de polițiști

Dimensiune text

 

Miercuri, 11 martie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au documentat activitatea infracțională a trei tineri, de 18, respectiv 19 ani, din Roman și Cotu Vameș, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată și tentativă de tâlhărie calificată. Imediat au fost demarate activitățile de cercetare și documentare, iar operativitatea cu care au fost desfășurate de polițiștii de investigații criminale a condus la identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei, informează IPJ Neamț.

Din investigații a reieșit că, în seara zilei de 9 martie, cei în cauză ar fi pătruns în incinta locuinței a doi bărbați din Roman, iar prin exercitarea de acte de violență ar fi sustras din camera celui de 62 de ani un motofierăstrău, un rotopercutor și un telefon mobil. Apoi, aceștia ar fi pătruns și în camera bărbatului de 60 de ani, pe care l-ar fi agresat în scopul obținerii unor sume de bani. Întrucât nu au reușit să obțină bunuri materiale, aceștia au abandonat activitatea infracțională.

„Prejudiciul creat prin activitatea infracțională, în valoare de aproximativ 700 de lei, a fost recuperat integral de polițiști și restituit persoanei vătămate. În baza probatoriului administrat, cei trei au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată și tentativă de tâlhărie calificată, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț. Astăzi, aceștia urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, precizează reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0