Trei străzi în asfaltare, urmează să se semneze contractul pentru alei și parcări

HomeActualitate

Trei străzi în asfaltare, urmează să se semneze contractul pentru alei și parcări

 

Vremea a fost prielnică pentru constructori, astfel încât se lucrează la asfaltarea mai multor străzi din oraș. Este vorba despre lucrări la carosabil efectuate cu covor asfaltic. Săptămâna următoare se așteaptă și semnarea contractului pentru modernizarea aleilor și construirea de parcări.

„Firma care a câştigat licitaţia pentru repararea străzilor a finalizat miercuri, 3 mai, modernizarea cu covor asfaltic a străzii Siretului. În acest moment se lucrează pe Martir Cloşca, tronsonul între Anton Pann şi Primăverii. Se pregăteşte astăzi suprafaţa carosabilă de pe Vasile Conta, care va fi reparată cu covor asfaltic în cursul zilei de vineri, dacă vremea va permite. În cazul în care vor cădea precipitaţii, lucrarea va fi executată începând de luni, 8 mai. Primarul Lucian Micu a reiterat condiţia semnării proceselor verbale de recepţie a lucrărilor doar în cazul în care modernizarea s-a făcut cu respectarea proiectului şi a calităţii covorului asfaltic”, anunță reprezentanții Primăriei Roman.

Contractul multianual (2017-2018) pentru lucrările de reparații și întreținere străzi cuprinde 69 de artere din oraș, pe care se vor face reparații cu covor asfaltic, valoarea fiind de aproximativ 3,5 milioane de lei.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 4
 • Ce explicatie are Primaria ca,la 2-3ani de cand a fost pus pavajul(sau cum s-o numi)din Groapa-la iesirea spre Spitalul Vechi,ieri se lucra cu spor la spargerea si scoaterea dalelor?Cine suporta pagubele?

  • Draga Emilia , eu , cetatean din republica Moldova , doresc sa achizitionez aceste dale SH la licitatie….dar…ghici…nu se poate…
   Deja „s-a inscris altcineva la ele ” !
   Deci o intrebare si mai buna ar fi ” ce se face cu vechile dale ?
   Promit ca am sa urmaresc si am sa spionez toata afacerea…dau eu de urma dalellor care se scot de acolo…
   Prietenii nu stiu de de….inca…

 • Faceti ceva si la canalele sub nivelul strazii,vezi in bdul Republicii la intersectia cu A Pann,vezi Cuza Voda,pe la casa dlui Leoreanu,strada e ingusta(o banda fiind ptr parcare)si rigolele sunt f jos,vezi pe la 5 drumuri,etc

 • Draga alex , eu cred ca nu se poate face asta momentan.
  Strazile enumerate de domnia ta sunt ” prinse ” in ultimul proiect European axa S3-B4 – dezvoltare subterana – coridorul H6 si aunt preconizate a fi folosite la tunelurile de metrou ce vor tranzita Romanul de la Gara centrala la gara Roman sud 1 ! Deci momentan nu se poate face nimic. Sub casa domnului Leoreanu va fi statia de metrou ” Musatin4 ” !
  Acest proiect va fi finantat cu 3 zile inainte de destramarea uniunii europene si va fi realizat de catre echipe de muncitori din Republica Moldova. Romania si republica Moldova vor fi singurele tari care dupa destramarea ” Uniunii Neeuropene a Neunitilor din Europa ” se vor incapatana sa creada ca ” EA ” inca mai exista….