Trei șoferi prinși drogați cu cocaină, pe E 85

HomeActualitate

Trei șoferi prinși drogați cu cocaină, pe E 85

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat duminică, 2 ianuarie, în jurul orei 10.30, pe DN 2 – E 85, doi conducători auto, în vârstă de 32 și 33 de ani, ambii din județul Dolj, care conduceau cu 138 km/h, respectiv 128 km/h, pe un sector de drum cu limita de 50 de km/h. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul drugtest, iar rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, în ambele cazuri, informează IPJ Neamț.

În cursul aceleiași zile, în jurul orei 16.00, un tânăr în vârstă de 18 ani, din municipiul București, a fost depistat în trafic de polițiștii rutieri. Întrucât manifesta un comportament nefiresc, acesta a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru cocaină. Tânărul de 18 ani a fost sancționat contravențional, pentru săvârșirea unor gesturi obscene față de ceilalți participanți la trafic, cu amendă de 2.900 de lei.

Cei trei au fost conduși la spital, unde le-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței în sânge a substanțelor stupefiante. De asemenea, le-au fost reținute permisele de conducere, fără drept de circulație. În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

„La fiecare început de an, trasăm rezoluții pentru anul în curs. Printre rezoluțiile colegilor Biroului Rutier Roman cu siguranță nu s-a regăsit depistarea în trafic, cu viteză de 128 și 138 km/h a doi conducători auto, care pentru a întâmpina cu curaj Noul An, consumaseră cocaină. Și, pentru că ziua nu s-a sfârșit, după câteva ore, polițiștii s-au simțit părtași ai filmului de comedie Mr. Bean. Protagonistul din rolul principal, un conducător auto de 18 ani, ce consumase… surpriză, tot cocaină. Finalul filmului a fost scris de colegii noștri, un pic diferit decât cel din celebrul film, dosare penale și reținerea permiselor de conducere, fără drept de circulație”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

Foto, video: IPJ Neamț

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 1