Prima paginăActualitate

Trei polițiști au refuzat mită de 3.000 de lei

Trei polițiști au refuzat mită de 3.000 de lei

Dimensiune text

 

bani leiUn bărbat este cercetat penal după ce a încercat, fără succes, să mituiască trei agenți de poliție care l-au prins transportând lemne fără documente legale.

Vineri, 25 noiembrie, ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (DGA) – Serviciul Județean Anticorupție (SJA) Neamț, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, l­-au prins în flagrant pe F.I. în timp ce oferea unor agenți de poliție suma de 3.000 lei pentru ca aceștia să nu aplice măsurile legale ce se impuneau, respectiv confiscarea materialului lemnos și a autovehiculului cu care efectua transportul fără a deține documente legale de proveniență.

În fapt, în aceeași zi, trei agenți de poliție din cadrul unui post de poliție al IPJ Neamț au sesizat DGA – SJA Neamț cu privire la faptul că o persoană, depistată în trafic  conducând un vehicul încărcat cu circa zece metri cubi de material lemnos, fără a deține documente legale de proveniență, a încercat să le ofere o sumă de bani pentru a nu aplica măsurile legale. Față de F.I. s-­a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită, precizează un comunicat al DGA.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0