Trei pietoni, victime ale accidentelor rutiere la Roman și Horia

HomeActualitate

Trei pietoni, victime ale accidentelor rutiere la Roman și Horia

Trei persoane au ajuns la Spitalul Municipal de Urgență Roman, luni seară și marți dimineață, după ce au fost victimele unor accidente rutiere petrecute în municipiul Roman și în localitatea Horia.

Luni, 8 noiembrie, în jurul orei 17.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Mihai Viteazul. Conform IPJ Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că un conducător auto în vârstă de de 67 de ani, din Roman, ar fi surprins și accidentat un tânăr în vârstă de 28 de ani, din județul Iași, care s-ar fi angajat în traversarea străzii.

Tot luni seară, în jurul orei 18.00, polițiștii romașcani au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier la intersecția străzii Aprodu Arbore cu bulevardul Roman Mușat. Conform IPJ Neamț, din primele cercetări efectuate a reieșit că o conducătoare auto în vârstă de de 33 de ani, din Piatra Neamț, ar fi surprins și accidentat o femeie în vârstă de 50 de ani, din Roman, care s-ar fi angajat în traversarea străzii.

Marți dimineață, 9 noiembrie, în jurul orei 6.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN 2 – E 85, în localitatea Horia. Conform IPJ Neamț, cercetările au relevat faptul că un conducător auro în vârstă de 21 de ani, din județul Bacău, ar fi surprins și accidentat un bărbat de 47 de ani, din Horia, care se angajase în traversarea străzii, pe un sector de drum fără marcaj pietonal.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cele trei cauze, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care au avut loc evenimentele rutiere.

Victimele accidentelor de luni seară nu au rămas internate în spital, iar bărbatul accidentat la Horia se afla, la orele dimineții de marți, în curs de investigații medicale amănunțite, au precizat reprezentații Spitalului Municipal de Urgență Roman.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0