Prima paginăActualitate

Trei persoane au ajuns la spital, după explozia unei butelii la Nisiporești

Trei persoane au ajuns la spital, după explozia unei butelii la Nisiporești

Dimensiune text

 

Cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Neamț au fost solicitate vineri după-amiază, 22 noiembrie, în jurul orei 16.45, în localitatea Nisiporești, din comuna Botești, în sprijinul a trei persoane care au suferit arsuri în urma exploziei unei butelii.

Victimele au fost transportate la Compartimentul de Primire Urgențe (CPU) al Spitalului Municipal de Urgență Roman, un bărbat de 70 de ani, o femeie de 39 de ani și o altă femeie, de 45 de ani. Cadrele medicale ale spitalului au diagnosticat victimele cu arsuri de gradele 1-2 pe 10% din suprafața corpului, la nivelul mâinilor și arsuri minore în zona feței – pentru bărbatul de 70 de ani; arsuri de gradele 2-3 pe 20% din suprafața corpului, la față, gât, mâini, antebraț bilateral și trunchi – pentru femeia de 39 de ani; arsuri de gradul 2 pe 15-20% din suprafața corpului, pe față pe mâini, antebrațe și spate – în cazul femeii de 45 de ani.

După acordarea primelor îngrijiri în cadrul CPU, toate cele trei victime au fost transportate la clinica de Chirurgie plastică a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţe „Sf. Spiridon” din Iaşi, au precizat reprezentanții Spitalului Municipal de Urgență Roman.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0