HomePolitica

Tinerii social democrați și-au ales liderul

(P)

Sîmbătă, zeci de tineri social-democrați (TSD) s-au reunit la sediul organizației PSD Roman, pentru a-și alege conducerea.

 

La eveniment au participat senatorul Ioan Chelaru, președintele interimar al PSD Neamț, Oana Onu, proaspăt aleasă președinte a organizației de femei a PSD Roman, președintele executiv al PSD Roman, Leonard Vacaru, consilierul județean Dan Manoliu și președintele interimar al TSD Neamț, Adrian Bourceanu. În deschiderea conferinței, senatorul Ioan Chlearu a ținut să adreseze un cuvînt de suflet tinerilor prezenți, apreciind că este unul din oamenii politici care militează pentru promovarea tinerilor în actuala clasă politică. „Consider că actualii noștri oameni politici, treptat, trebuie să se retragă, dar țineți minte: în politică nimeni nu-ți dă ceva. Tu trebuie să iei„, a punctat senatorul Ioan Chelaru.

Candidatul la șefia TSD Roman, Sorin Macovei (foto – dreapta), cel care, de altfel, a deținut această funcție și pînă acum, a prezentat un raport de activitate al mandatului său.
Sorin Macovei a amintit de plecările cu care s-a confruntat organizația de tineret în ultimii doi ani, despre dificultățile financiare cu care se confruntă tineretul social-liberal și a militat pentru mijloace noi de comunicare. Printre acestea se numără editarea revistei tinerilor-social liberali, pagina de internet și pagina de facebook a TSD Roman.
Consilierul județean Dan Manoliu a ținut să le reamintească tinerilor prezenți experiența alegerilor din Colegiul VI de anul trecut, cînd mulți dintre ei au fost implicați în campania electorală.

Ales președinte în unanimitate, Sorin Macovei a promis tinerilor că va face tot posibilul ca ei să fie cît mai vizibili în viața politică, iar doleanțele lor să fie ascultate.

Comentarii

WORDPRESS: 0