HomeTimp liber

Tinerii romaşcani petrec Revelionul în cluburi

Patru locaţii din oraş au pus la punct toate detaliile pentru a oferi tinerilor o petrecere de neuitat în noaptea de Revelion.

La Casa Veche, pentru un preţ de 50 de lei, se oferă cafea, şampanie, foc de artificii, muzică de petrecere cu Dj şi Mc. Cei care doresc îşi pot aduce consumaţia de acasă. Barul va fi şi el deschis, iar cei care au dorit, au putut  comanda, pentru seara de Revelion, platouri reci, de două persoane, în valoare 100 lei/platoul. Singura condiţie de participare a fost ca doritorii să se afle în baza de date a clienţilor Casa Veche.

O petrecere inedită va fi organizată şi la pub-ul The Union. Participarea costă 190 de lei şi include gustări aşezate în bufet suedez, porc şi pui la rotisor, cu garnitură şi murături de sezon, prăjituri şi diverse băuturi: apa plată şi minerală, sucuri, Martini, whisky, Jambru Fetească albă, Jambru Rosé, Jambru Pinot Noir şi, bineînţeles, şampanie.

Clubul Black Wolf îşi deschide uşile în noaptea de Revelion pentru toţi petrecăreţii care doresc să se distreze pe cinste. Preţul de intrare costă 40 de lei şi include cafea, şampanie şi muzică de petrecere cu Dj. Cei care doresc îşi pot aduce consumaţia de acasă, însă barul va fi şi el deschis.

O altă locaţie disponibilă pentru noaptea de Revelion este clubul Euphoria. Accesul la petrecere costă 30 de lei, însă clienţii sunt liberi să îşi aducă de acasă tot ceea ce doresc să consume.

Comentarii

WORDPRESS: 0