Tinerii liberali nemțeni, la Bruxelles

HomePolitica

Tinerii liberali nemțeni, la Bruxelles

O delegație a Organizației Tinerilor Liberali nemțeni, condusă de Vlad Țapu-Nazare, președintele TNL Neamț, s-a aflat timp de trei zile la Bruxelles. Cei 25 de tineri liberali nemțeni au răspuns astfel invitației europarlamentarului liberal Siegfrid Mureșan și au avut mai multe întâlniri oficiale, la Parlamentul European și la sediul Partidului Popular European.

Temele abordate în cadrul acestor întâlniri au fost diverse și au punctat realitatea momentului în Uniunea Europeană: războiul din Ucraina și consecințele sale, poziția fermă a României în ceea ce privește aderarea la spațiul Schengen, precum și congresul Partidului Popular European de anul viitor, care va avea loc la București.

„Trei zile extrem de importante în care tinerii liberali nemțeni s-au familiarizat și mai bine cu tainele politicii și mecanismele administrative, tocmai pentru a fi cât mai bine pregătiți atunci când vor avea de luat decizii pentru comunitățile pe care le vor reprezenta. Sunt foarte serioși, pe mare parte îi veți regăsi, din 2024, în toate administrațiile locale din județul Neamț. Vor fi consilieri locali, județeni, unii dintre ei poate chiar primari, veți vedea că vor face treabă, că știu să îmbine entuziasmul cu profesionalismul, chiar dacă sunt tineri. Aveți încredere în ei, pentru că știu ce au de făcut. De asemenea, vreau să aduc mulțumirile mele publice domnului Siegfrid Mureșan pentru această oportunitate”, a precizat Vlad Țapu-Nazare.

Vizita celor de la TNL Neamț la Bruxelles este cu atât mai importantă cu cât, anul viitor, în România vor avea loc patru runde alegeri. Tinerii liberali nemțeni, la fel ca cei din organizația de seniori a PNL Neamț, reprezintă o alternativă viabilă, de viitor, la conducerea județului Neamț și a administrațiilor locale, mai ales în contextul actual în care partidele extremiste, indiferent de orientare, încearcă să manipuleze opinia publică.

Biroul de presă al PNL Neamț
Comunicat de presă

 

Comentarii

WORDPRESS: 0